BREAKFAST AT SATORI | Amanda Ekvall

Amanda Ekvall

Annons

BREAKFAST AT SATORI

Hej alla fina bloggföljare där ute!
Efter att bloggen nu ekat tomt i en månad utan inspiration så har jag idag funnit lusten till att sätta mig ner och skriva ett inlägg till er denna Lörsdag kväll. Vart jag befunnit mig under denna månaden? På gymmet tillsammans med fantastiska vänner, stressad i skolan och även haft lite tid för mig själv.
Trots att jag i kväll fick ställa in mina planerade planer på grund av att jag känner mig sjuk så har dagen varit guld värd.
Jag startade denna Lördag tillsammans med mina föräldrar som bjöd ut mig på en underbar brunch. Vi spenderade förmiddagen på mitt favorit café här i stan som går under namnet Satori.
Satori är ett veganskt café som erbjuder allt från raw food bollar och veganska bakelser till stora lunch buffeér och frukostar. Inte nog med att de erbjuder god mat, inredningen är även fantastisk med guldkronor i taket och stora bekväma fotöljer.
I frukosten ingick flera olika typer av bröd, veganska ostar, yougurt, granola, ägg, en smoothie, valfri varm dryck och slutligen muffins och kakor. Det är alltså omöjligt att gå där ifrån utan att känna sig mätt och belåten.
Jag fick en riktigt mysig stund med mina föräldrar som jag är så tacksam för att få spendera lite “egentid” med. De är så fina.

10799467_10204860025638404_2115449619_n

961538_10204860025038389_1849693077_n

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats