POWER LEG SESSION | Amanda Ekvall

Amanda Ekvall

Annons

POWER LEG SESSION

Hej på er där ute denna regniga Måndagskväll!
Trots dåligt väder och höstmörker så är jag i kväll på riktigt bra humör. Varför? Jo, jag och Chloe fick idag till ett extra bra benpass. Det här är det 3:e riktigt lyckade benpass jag fått till i rad och jag känner att jag utvecklas just nu. En underbart härlig känsla.
Efter skolan så var det nästan tomt på gymmet när jag mötte upp Chloe och vi bestämde oss för att få igång ett positivt tänkande när vi startade passet.
När vi började med våra knäböj så peppade vi varandra riktigt bra. Kommentarer som “det där klarar du hur lätt som helst” och “kom igen, det är inte mer än en vikt som en fjäder” kan göra så mycket för det psykiska tänkandet. Vi körde helt enkelt på en stege, la på högre vikter och färre reps varierat med höga reps och lägre vikter.
Avslutet på det här passet fick bli benpress. Vi tryckte upp tunga vikter och gav verkligen 100%. Det sista repset körde vi på så många repetitioner som vi orkade, och efter det så låg jag på golvet och funderade på hur jag skulle ta mig hem. Känslan efter legday = obeskrivlig.

DAGENS BENPASS

Knäböj
10 x 2 Uppvärmning
6 x 2 Tung vikt
4 x 2 Maxvikt
15 x 3 Låga vikter

Marklyft med hantlar
10 x 2
6 x 3

Benpress
8 x 4
55 x 1 (körde på låg vikt tills jag hade pumpat ur muskeln helt

PicMonkey Collage

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats